flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Місцезнаходження (адреса) роботи із публічною інформацією у приміщенні суду

Запити на інформацію, що надходять на адресу Суду, приймаються, попередньо опрацьовуються і реєструються у відділі діловодства та обліку звернень громадян (канцелярії) Суду відповідно до Інструкції з діловодства в адміністративних судах України з урахуванням вимог Положення про забезпечення доступу до публічної інформації у Луганському окружному адміністративному суді, затвердженим наказом в.о. голови суду від 16.03.2015 № 17/С-од.

Запити на інформацію реєструються в автоматизованій системі документообігу Суду.

Зареєстрований запит на інформацію відділ діловодства та обліку звернень громадян (канцелярії) Суду передає керівництву Суду для накладення резолюції, після чого передає відповідальній особі за забезпечення доступу до публічної інформації у Суді (або особі, яка його заміщує) та співвиконавцям (якщо запит містить різні напрямки діяльності Суду).

Відповідь на запит повинна містити запитувану інформацію або мотивовану відмову у наданні такої інформації. У відповіді на запит вказуються найменування, поштова адреса Суду, посада особи, яка надає відповідь, а також реєстраційний номер і дату відповіді на запит.

Інформація на запит надається безкоштовно, крім випадків визначених законодавством України.

Відповідальна особа за забезпечення доступу до публічної інформації Суду – начальник відділу діловодства та обліку звернень громадян (канцелярії) – Моркунцова Ірина Іванівна, тел./факс: (06452) 2-51-70, inbox@adm.lg.court.gov.ua, поштова адреса: 93402, Луганська область, м. Сєвєродонецьк, проспект Космонавтів, 18, каб. № 107.