flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Луганський окружний адміністративний суд просить сторін у справах повідомити оновлені контактні дані (за наявності)

22 травня 2017, 15:02

 До уваги сторін!

Луганський окружний адміністративний суд просить сторін у справах повідомити оновлені контактні дані (за наявності)

 

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 07 листопада 2014 року № 1085-р затверджено перелік населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, та перелік населених пунктів, розташованих на лінії зіткнення. 05 травня 2015 року до цього переліку внесено зміни.

З 27.11.2014 УДППЗ «Укрпошта» припинено приймання поштових відправлень на/з територію(ї) Луганської області до/з населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження, відповідно до затвердженого переліку населених пунктів.

У зв’язку з продовженням антитерористичної операції на сході країни Луганський окружний адміністративний суд не може пересилати кореспонденцію одержувачам населених пунктів Донецької та Луганської областей, не контрольованих українською владою.

Луганський окружний адміністративний суд постійно відслідковує можливість відправлення поштової кореспонденції за всіма напрямками, однак і досі залишається чимало кореспонденції, яку неможливо відправити з підстав зазначених 2 абзацом.

У зв’язку з чим Луганський окружний адміністративний суд закликає всіх фізичних та юридичних осіб – сторін у справах, які перебували на розгляді в Луганському окружному адміністративному суді та закінчені ухваленням судового рішення, і потребують відновлення втраченого судового провадження в адміністративній справі, розташованих на території Донецької та Луганської областей, повідомити свої оновлені контактні дані (за наявності): поштову адресу, міський або мобільний телефони, електронну адресу.

Зазначену інформацію можна надсилати до суду в паперовому вигляді за адресою: проспект Космонавтів, 18, м. Сєвєродонецьк, Луганська область, 93402, засобами факсимільного зв’язку тел.факс (06452) 2-51-70 або електронною поштою (inbox@adm.lg.court.gov.ua).

Звертаємо увагу, що відповідно до Інструкції з діловодства в адміністративних судах України електронне звернення повинно містити електронний цифровий підпис. Також допускається надсилання відсканованої копії оригіналу документа.

Нагадуємо, що на офіційному Веб-сайті Луганського окружного адміністративного суду розміщуються списки справ, призначених до розгляду та списки осіб, яким не надіслано кореспонденцію Луганського окружного адміністративного суду, адресовану одержувачам населених пунктів Луганської області – http://adm.lg.court.gov.ua.