flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Луганський окружний адміністративний суд запрошує навчальні заклади Луганської області до співпраці

15 липня 2020, 11:42

Відкритість та просвітницька діяльність завжди була і залишається для Луганського окружного адміністративного суду важливим напрямом комунікаційної діяльності.

Безумовно, поширення серед молоді інформації щодо функціонування судової установи, особливостей професійної діяльності суддів та працівників апарату суду сприяють вихованню у молоді поваги до закону та прав і свобод інших осіб, формуванню зацікавленості у школярів та студентів до професійної діяльності в судовій системі, підвищенню рівня правової культури підростаючого покоління.

Для досягнення вказаних цілей запрошуємо навчальні заклади Луганської області до спільної організації та проведення навчально-виховних заходів різноманітних форматів, під час яких працівники суду, судді розкажуть молоді про функції та завдання органів судової влади, свої професійні обов’язки, судовий процес тощо.

Учні і студенти зможуть ознайомитися з роботою та функціональним завданням різних відділів суду, поспілкуватися з працівниками, побувати у відкритих судових засіданнях.

Свої пропозиції просимо надсилати на електронну пошту: press@adm.lg.court.gov.ua.

Для обговорення організаційних питань просимо звертатися завчасно:

- головний спеціаліст із забезпечення зв'язків з засобами масової інформації та громадськістю (прес-секретар) –Якимчук Вікторія (06452) 2-51-70;

Будемо дуже раді співпраці та Вашим пропозиціям!

 

Прес-служба суду