flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВІРИМО В ЗСУ! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

29 червня 2022, 14:09

Бути суддею в Україні - це не лише здійснювати судочинство, а й бути громадянином - патріотом своєї країни!

Так у важкі часи збройної агресії російської федерації проти України судді Луганського окружного адміністративного суду підтримали ініціативу Верховного Суду щодо перерахування частини суддівської винагороди на рахунки Збройних сил України.

Однак, лише цим судді не обмежились та почали самостійно надавати допомогу військовослужбовцям, які боронять нашу країну та відбивають ворожі атаки на Луганщині.

Так, у червні поточного року суддями придбано та передано бійцям Луганського прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса квадрокоптер, медикаменти та кровоспинні засоби, і перев’язувальні матеріали, різні смаколики.

Крім того, судді нашого суду, за сприяння суддів Господарського суду Луганської області, придбали для наших захисників позашляховик.

Придбано ліки та п’ять систем для приготування їжі в польових умовах  батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Луганській області.

Також судді через Благодійні фонди допомагають у закупівлі захисної амуніції, пересувних наземних станцій та прийняли участь у акції "Народний байрактар".

Неможливо залишатись осторонь коли ворог вкриває нашу землю кров’ю та руйнуванням наших домівок, саме тому судді й надалі робитимуть все можливе, щоб допомогти захисникам та захисницям України заради нашої ПЕРЕМОГИ.

Разом переможемо!

Слава Україні!

 

  

 

Далі буде…