flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Луганського окружного адміністративного суду продовжують на своєму місці наближати ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ!

03 жовтня 2022, 11:02

Як і раніше ми намагаємось забезпечити нагальні потреби військовослужбовців, які звертаються по допомогу.

Зокрема взводу зв’язківців 3-го Прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса придбано та передано кабель коаксіальний, 2 пристрої безперебійного живлення Powercome RPT-10000A Scuko, набори різноманітних інструментів, конектори BNC-01, тощо.

Ці хлопці на нульовій ланці забезпечують зв'язок між різними підрозділами, що дозволяє командирам оперативно приймати нетривіальні рішення, координувати спільні зусилля та ефективно нищити ворога.

Раніше ми вже передали підрозділу розвідників загону прикордонників квадрокоптери, а у вересні придбали та передали 2 планшети Lenovo Tab M10 2 Gen HD 4/64 для більш комфортного керування коптерами. До речі наші коптери це не лише «очі» військових, а й летюча смерть ворогів, адже в руках умільців до кожного коптера прилаштовано пристрої для доставки швидкою поштою мін у ворожі окопи.

Додатково придбано 2 комлекти зимової гуми на раніше подарований зв’язківцям автомобіль, 4 газові пальники з балонами на 5 л для приготування їжі, 4 великих казани та інші необхідні речі.

Також судді долучаються до інших зборів суддівської спільноти для допомоги військовим. Зокрема судді долучались до збору Господарського суду Луганської області на придбання коптера для бійців, приймали участь у купівлі теплих речей для військових на Харківському напрямку.

Щира подяка від наших захисників всім, хто долучився до збору!