flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Автопарк для ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

03 лютого 2023, 10:22

Наші герої, які на лінії фронту захищають українські кордони від російської навали, щоденно потребують підтримки з тилу.

Автомобіль – річ, на яку є постійний запит від військових.

Судді Луганського окружного адміністративного суду за сприяння суддів Господарського суду Луганської області та суддів інших судів, придбали для наших захисників вже третій позашляховик.

Перше авто Kia Sorento передано бійцям Луганського прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса ще у червні 2022 року. Авто і зараз в строю та допомагає виконувати бойові завдання, після отримання пошкоджень у жовтні 2022 року автомобіль відремонтовано за допомогою суддів та повернуто у стрій.

Друге авто Mitsubishi Pajero придбано суддями та передано бійцям –  92 окремої механізованої бригади імені Кошового Отамана Івана Сірка у листопаді 2022 року. Після отриманих значних пошкоджень автомобіль у грудні 2022 року вийшов з ладу, але суддями оплачено ремонт на суму понад 40 тис. грн і приведено його до ладу. 

 

Третє авто Mazda B Double Cab (пікап) придбано суддями у січні цього року, проведено його технічне обслуговування, замінено гуму на колесах, перефарбовано в український піксель  та передано Військовій частині  3035.

                                      

У ці складні воєнні часи ми бачимо, як згуртовується і загартовується український народ.

Неможливо залишатись осторонь, коли ворог заливає нашу землю кров’ю українців та руйнує наші домівки, саме тому судді й надалі робитимуть все можливе, щоб допомогти захисникам та захисницям України заради нашої ПЕРЕМОГИ.

Разом переможемо!

Слава Україні! Героям Слава!