flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Енергія та очі

08 лютого 2023, 11:39

Щоб бачити ворога вночі та постійно бути на зв’язку нашим захисникам  потрібні якісні тепловізори та зарядні станції, які забезпечують безперебійну роботу корисних військових ґаджетів.

Цього тижня судді нашого суду вже в третє передали одну незвичну річ, яка для наших захисників, що називається, на вагу золота. Це портативна зарядна станція BLUETTI PowerOak EB70 із вбудованою батареєю ємкістю 32 А год (1000 Вт* год).

З першого погляду, це простий павербанк. Насправді ж - портативна зарядна станція, якими наші захисники в екстремальних умовах, крім телефонів, ліхтариків, зможуть не раз зарядити свої рації, батареї дронів, планшети, ноутбуки, тепловізори, інтернет-обладнання Starlink. Майже вся фронтова машинерія-електроніка, яка живиться струмом, доступ до якого обмежений на передовій, зможе запрацювати, під’єднавшись до цієї портативної станції. 

Крім того, щоб ворог нікуди не сховався, нашим захисникам потрібно бачити вночі, ось чому їм так необхідні «очі», а тому суддями було в черговий  раз придбано та передано нашим  захисникам  надійний тепловізор Cyclops 335, який зарекомендовав себе у бойових умовах. 

Сподіваємось, що портативні зарядні станції та тепловізор  допоможуть нашим  захисникам у виконанні бойових завдань та досягненні переможних цілей.

  

Нехай Господь вас оберігає.

Слава Україні! Героям Слава!