flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Що таке шлях до ПЕРЕМОГИ?

15 лютого 2023, 12:35

На нашу думку, це перш за все допомога один одному та всім, хто поряд з нами, хто потребує цієї допомоги. І не має значення вимір цієї допомоги в коштах, головне - це відчувати, що хтось думає про тебе у важкий час, намагається підтримати, зігріти, підбадьорити.

Не даремно «ПЕРЕМОГА» і «ДОПОМОГА» співзвучні слова! Бо лише так, лише разом ми спроможні подолати зло! І тому зараз, як ніколи, в ці скрутні для всіх часи війни ми маємо бачити і відчувати біль, і складнощі, і втрати інших, тих, хто поряд з нами, і тих, кому важче, ніж нам! Ніхто в цю війну не має залишатися на самоті зі своєю бідою, своїм розпачем та відчаєм, тому маємо робити добрі справи щиро, від душі, просто щоб зігріти іншого, підтримати його дух, бо це і є ЛЮДЯНІСТЬ! 

Саме тому щиро і завзято у вільний від роботи час судді Луганського окружного адміністративного суду постійно виготовляють та відправляють окопні свічки нашим воїнам на передову (відправили вже понад 70 кг таких власноручних виробів)! 

Щоб не було їм зимно ані тілом, ані душею ми відправляємо смаколики до чаю та запашне «циганське сало» до солдатської каші! 

Відчувши на собі тяготи війни, біль втрати знайомих та близьких людей, сум за рідними домівками, які довелося залишити, ми як ніхто розуміємо, що хлопцям та дівчатам на передовій в рази важче,  тому є щире бажання допомагати, робити усе, що в наших силах, що допоможе нашим ЗАХИСНИКАМ відчути тепло наших сердець, підтримку та ВІРУ в них і в нашу ПЕРЕМОГУ!

Отже з «ДОПОМОГОЮ» до «ПЕРЕМОГИ»!  

«1» + «1» = «11», поки МИ «РАЗОМ», ТИ – НЕ ОДИН!!!