flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

7 липня 2017 року в Луганському окружному адміністративному суді відбулась зустріч з заступником начальника УПП - начальником чергової частини в містах Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному Департаменту патрульної поліціі Юрієм Орловським

10 липня 2017, 15:09

7 липня 2017 року в Луганському окружному адміністративному суді відбулась зустріч працівників апарату суду з заступником начальника Управління патрульної поліції - начальником чергової частини в містах Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному Департаменту патрульної поліціі Юрієм Орловським.

Зустріч була присвячена дотриманню правил дорожнього руху учасниками дорожнього руху, в тому числі пішоходами, і велосипедистами.

Юрій Орловський зазначив які правила дорожнього руху найчастіше порушуються як водіями, так і пішоходами, також були озвучені статистичні дані про кількість складених адміністративних матеріалів порушення ПДР за 2017 рік, в тому числі і в м.Сєвєродонецьку.

Очільник чергової частини зауважив про наявність прогалин в законодавстві, які не дозволяють притягнути порушників ПДР до відповідальності одразу на місці вчинення правопорушення, як це, наприклад, закріплено в законодавстві європейських країн.

Юрій Орловський наголосив, що привернення суспільної уваги в цілому, та окремо кожної особи до проблеми дотримання правил дорожнього руху, спроможне попередити трагедії та зберегти людські життя.

По завершенню заходу працівники апарату суду мали змогу поставити питання та отримати змістовні відповіді.

Керівництво суду висловлює вдячність Юрію Орловському за зустріч та переконане, що такі заходи зможуть привернути увагу кожного учасника дорожнього руху до безпечного поводження на дорозі.