flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

10 вересня 2017 року Луганський окружний адміністративний суд святкує 10-ту річницю від початку процесуальної діяльності, яка стала можливою в результаті його створення та належної організації роботи!

10 вересня 2017, 16:50

Шановні колеги!

 

10 вересня 2017 року Луганський окружний адміністративний суд святкує 10-ту річницю від початку процесуальної діяльності, яка стала можливою в результаті його створення та належної організації роботи!

Однією з основних ознак правової держави є право на доступ до правосуддя та справедливий судовий розгляд.

Завдяки створенню адміністративної юстиції гарантовано укріплення правопорядку в сфері управлінської діяльності, надано можливість кожному громадянину реалізувати свої права по відношенню до органів державної влади шляхом оскарження їх неправомірних рішень, дій чи бездіяльності.

З початку створення суду його діяльність була направлена на захист прав фізичних та юридичних осіб.

Здобутий досвід став запорукою успішного подолання тяжких випробувань, які виникли у 2014 році внаслідок тимчасової втрати приміщення будівлі суду та вимушеного переміщення до міста Сєвєродонецька.

Протягом усієї діяльності, завдяки відданості справі та злагодженій роботі, судді та працівники апарату виконували свої обов‘язки та завдання, визначені Законом, витримали усі випробування і впевнено пройшли шлях до відновлення роботи суду.

Досвід, набутий Луганським окружним адміністративним судом за десять років процесуальної діяльності є результатом професіоналізму, компетентності та відданої праці суддів і працівників апарату суду.

Тож, нам є ,чим пишатись сьогодні і є над, чим працювати надалі.

З нагоди свята щиро бажаю Вам, шановні колеги, мирного неба, міцного здоров’я, родинного щастя та невичерпної енергії.

Нехай завжди будуть із вами успіх, наснага, натхнення, що надихатимуть на нові професійні звершення на благо процвітання нашої держави та відновлення її територіальної цілісності.

 

 

З повагою

Голова суду                                                                                   Сергій Чиркін