flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Луганського окружного адміністративного суду Сергій Чиркін взяв участь у конференції: «Австрійська та українська адміністративна юстиція: порівняльні аспекти»

29 вересня 2017, 11:20

     Конференція «Австрійська та українська адміністративна юстиція: порівняльні аспекти» розпочала роботу 28 вересня 2017 року о 10.00 у конференц-залі готелю «Хілтон» за адресою м. Київ, бульв. Т. Шевченка, 30.

    Партнерами вказаного візиту є Всеукраїнська асоціація адміністративних суддів та Організація з безпеки і співробітництва в Європі, Посольство Австрії в Україні, Європейська асоціація адміністративних суддів та Асоціація Австрійських адміністративних суддів.

    Під час заходу відбулась презентація української та австрійської системи судового контролю за адміністративними актами з наголосом на процедурних аспектах адміністративного судочинства.

     Президент Європейської асоціації адміністративних суддів Едіт Целлер поділився європейським досвідом щодо суддівської доброчесності  та етики. Про український стан справ у цьому питанні доповіла віце-президент Всеукраїнської асоціації адміністративних суддів Наталія Блажівська.

    За результатами конференції підписано Меморандум про взаєморозуміння між Австрійською асоціацією адміністративних судів і Всеукраїнською асоціацією адміністративних судів.