flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники суду взяли участь у семінарі присвяченому питанням цивільного захисту

08 лютого 2018, 15:39

        07 лютого 2018 року в приміщенні Луганського окружного адміністративного суду викладачі обласних курсів удосконалення керівних кадрів Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Луганської області провели семінар, присвячений питанням цивільного захисту, для працівників суду.

    Під час заходу розглядалися актуальні питання щодо функціонування єдиної державної системи цивільного захисту і ланки територіальної підсистеми ЄДС ЦЗ на території району, а також функції керівників у сфері цивільного захисту, особливості планування і проведення евакуації у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій. Учасники семінару ознайомились з останніми нормативно-правими актами у сфері цивільного захисту.

        Наприкінці заходу викладачі продемонстрували Інтернет-сайт Центру, що містить методичні матеріали з питань ЦЗ та БЖД, пам’ятки щодо дій населення у надзвичайних ситуаціях, аудіозаписи радіопрограм обласного методичного кабінету Центру за тематикою ЦЗ та БЖД. Всі присутні отримали буклети з інформацією про навчальні послуги, які надає НМЦ ЦЗ та БЖД Луганської області.

        Учасники семінару висловили вдячність його організаторам і запропонували продовжувати співпрацю в даному напрямку й надалі, адже організація і здійснення заходів з питань цивільного захисту в сучасних умовах потребує постійного набуття спеціальних знань, систематичного оновлення умінь і навичок в цій сфері.