flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Реформи для громадян: судова реформа

28 вересня 2021, 15:53

Сьогодні, 31 серпня 2021 року, за ініціативи громадської  організації «СМАРТ МЕДІА», в режимі онлайн через програму «ZООМ», суддя-спікер Луганського окружного адміністративного суду Сергій Борзаниця долучився до зйомки проєкту «Реформи для громадян: судова реформа».

Мета проєкту - підвищити рівень залученості громадян до політичних процесів та реформ на Сході України через створення умов та сприяння кращій комунікації влади з громадянами.

В рамках заходу Сергій Борзаниця розповів про: історію становлення Луганського окружного адміністративного суду, вимушене переміщення до м. Сєвєродонецька Луганської області у 2014 році та особливий режим роботи під час карантину,  у зв’язку з пандемією COVID-19.

Суддя-спікер зазначив: «Політика суду протягом років залишилась незмінною в напрямку доступності, зручності, відкритості та прозорості судової влади, адже завданням кожного працівника суду є, в першу чергу, створення комфортної атмосфери для відвідувачів, допомога їм у вирішенні проблемних питань, залишення позитивного враження про судову установу та судочинство в цілому».

Наприкінці зйомки проєкту Сергій Борзаниця подякував громадській організації за участь, обговорення суспільно важливих тем, сприяння кращій комунікації судової влади з громадянами.

Посилання на відео у фейсбуці: https://www.facebook.com/smartmediaKH/videos/881342512498096/ та ютубі: https://youtu.be/D780acO53Ow

Пресслужба суду